Simurq öncesi son hazırlık
Beşiktaşımız, Avusturya kampındaki çalışmalarını Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde sabah yaptığı antrenmanla devam ettirdi.
Kaynak : bjk.com.tr

Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıklarını sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktörümüz Slaven Bilic yönetiminde,
basına kapalı olarak yapılan antrenman 1 saat sürdü.
Siyah-beyazlılarımız, kondisyon ve taktik ağırlıklı antrenmana takım halinde yapılan ısınma koşularıyla başladı. Pas ve istasyon çalışmalarının ardından ekibimiz, akşam oynanacak maçın taktik çalışmasını uyguladı. İdmanın son bölümünde şut çalışması yapıldı.
Antrenmana özel programına devam edilen Uğur Boral katılmazken, Necip Uysal ve İsmail Köybaşı takımdan ayrı çalıştı.
Ayrıca, boğaz enfeksiyonu olan Ömer Şişmanoğlu, kasık ağrısı olan Filip Holosko ve dün akşam antrenmanda sırt kaslarında zorlanma olan Oğuzhan Özyakup'un tedavilerine devam edildi.
Beşiktaşımız, bu akşam Türkiye saati ile 19.00'da Lienz Stadı'nda Azerbaycan Süper Lig takımı Simurq PIK ile hazırlık maçı yapacak.
İlgili Haberler
Şan Ökten unutulmadı (Futbol)
Simurq öncesi son hazırlık (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Inter - Barcelona maçında tarihe geçen sonuç: 4-3'lük maçta tur Inter'in

Arda Güler'den sosyal medyadan çocukluk paylaşımı!

Manchester City, Ait-Nouri'yi gündemine aldı!

Bruno Fernandes'e Suudi Arabistan'dan çılgın teklif: Yıllık 76 Milyon euro!

Manchester United, Antony'nin fiyatını belirledi: 50 milyon Euro!

Muhammed Kudus, Liverpool'dan başkasını istemiyor!

Laporte için Marsilya ihtimali!

Julian Alvarez'den Romero için transfer çağrısı!

Florian Wirtz'in tercihi Bayern Münih!

Zaniolo'ya 2 maç men cezası!

Girona, 11 maç sonra kazandı!
En çok yorumlanan haberler