Şikeden değil mi?
Beşiktaş'ta UEFA Disiplin Kurulu'ndan gelen ceza büyük bir şok yaratırken bu cezanın şikeden değil idari kriterden dolayı geldiği ifade ediliyor.
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş'ta Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu ile ilgili UEFA'nın net bir karar almaması ancak kulübün bir yıl men edilmesinin ardından büyük bir şok yaşanırken siyah beyazlı ekibin şikeden ceza almadığı iddia edildi.
Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, “Şirketimiz aleyhine 03 Temmuz 2011 tarihinde başlatılan soruşturma ve takip eden gelişmeler çerçevesinde UEFA Avrupa Ligi 2013-2014 sezonu talimatı idari kriterlere aykırılık iddiasıyla Disiplin Kurulu’na sevk edilmiş bulunmaktadır” ifadesi bulunuyordu. Buna bakıldığında, Kartal’ın “idari kriterlere aykırılık” nedeniyle Avrupa dışında kaldığı belirtilirken konuyla ilgili kulüpten net bir açıklama bekleniyor.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Monaco taraftarından rekor: 1.146 formalık eşsiz koleksiyon

Wesley Sneijder: "Real Madrid, Haaland için doğrusunu yaptı"

Kenan Yıldız için 100M€'luk transfer ihtimali!

Mbappe, Ronaldo ve Messi'yi geçti!

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"
En çok yorumlanan haberler
































