
Kayserispor yöneticileri, teknik direktörleri Robert Prosinecki'nin Beşiktaş ile anlaştığı yolundaki haberlerin doğru olmadığını söylediler.
Yöneticiler, her transfer döneminde bu tür söylentiler çıkarıldığını hatırlattılar, "Prosinecki'nin kulübümüzle sözleşmesi devam ediyor. Beşiktaş'tan Prosinecki ve futbolcumuz Sefa ile ilgili istekler oldu ama hiçbir oyuncumuzu ve teknik direktörümüzü bırakmayacağımızı defalarca söyledik. Buna rağmen Beşiktaşlı yazar ve spor muhabirleri, ısrarla Prosinecki konusunda haberler yapıyor" dediler.
Öte yandan Kayserispor menajeri Süleyman Hurma'nın Fransa milli ve Lille takımının ön liberosu Rio Mavuba ile Antalya'da görüştüğü, sarı kırmızılı kulüpten ayrılan Riveros Nunez'in yerine transfer edilmesi için temaslarda bulunduğu öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Gonzalo Garcia: "Arda, maçtan önce golü bana anlatmıştı"

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!
