Destek yüzünü güldürdü
16 Haziran’da Serdal Adalı ile başkanlık yarışına girecek olan Fikret Orman, 80 dernek başkanını barbekü partisinde ağırlayıp moralini yükseltti.
Kaynak : Hürriyet

Başkanımız Fikret Orman’ın 80 dernek başkanı için düzenlediği barbekü partisine 2. başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Metin Albayrak, Deniz Atalay, Berkan Gocay, Yalçın Yılmaz, Umut Güner, Abdullah Sözer’in yanısıra eski yöneticiler Tamer Kıran, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz ile önceki dönem yöneticilerinden Erdal Torunoğulları, Sinan Vardar, Faik Akdil, Hasan Gocay gibi isimler katıldı.
YURT DIŞINDAN DA GELDİLER
Davete Ankara, Bursa, İnegöl, Tekirdağ, Keşan, Kayseri, İzmir, Aydın, Bandırma, Çorlu, Silivri, Hollanda, Almanya, İtalya ve İsviçre Beşiktaşlılar Derneği yöneticileri ile birlikte 80’e yakın siyah beyazlı derneğin katılması, 16 Haziran’da yapılacak seçim öncesi Beşiktaşımızın başkanı Fikret Orman ve yönetimini mutlu etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Üstünkaya'ya anma töreni (Futbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Gonzalo Garcia: "Arda, maçtan önce golü bana anlatmıştı"

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor
En çok yorumlanan haberler