Beşiktaş'ın Club Brugge'e 2-1 yenildiği karşılaşmanın ardından siyah-beyazlı takımın orta saha oyuncusu Oğuzhan Özyakup açıklamalarda bulundu.
Karşılaşmayı değerlendiren Oğuzhan Özyakup, "Maça iyi başladık. Kontrol hep bizdeydi. Öyle de oynamak istedik. Onlar biraz bizden çekindi. Golden sonra geriye çekildik. Hatta golden sonra 2-3 pozisyona daha girdik. Onlar baskı kurunca geriye kaçtık ve kapanmaya çalıştık. Onlar daha sonra skoru buldu" dedi.
Club Brugge karşısında kötü oynadıklarını dile getiren Oğuzhan Özyakup, tur için iddialı konuşarak, "Baskı karşısında birden uzun top oynamaya başladık. Sonra pas trafiğinde etkili olamadık. 1-0'dan turu vermek iyi olmadı. Maçı almak istiyorduk. İçeriden gördüğüm, biz onlardan daha iyi takımız. İnşallah İstanbul'da iyi bir skorla tutu atlarız" açıklamasını yaptı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Atalanta dört golle turladı!

Timo Werner, Inter Miami yolcusu!

Bayern Münih, Sacha Boey'in fiyatını belirledi!

Juventus'tan Kenan Yıldız için kontrat açıklaması

Udinese'de Nicolo Zaniolo için resmi yanıt!

Erling Haaland Premier Lig tarihine geçti

Xabi Alonso, Arda Güler eleştirilerine yanıt verdi

Lewandowski belirsizliği: Barcelona forvet arıyor

Arda Güler'in form düşüşünün sebebi İspanya'da gündemde

Arda Güler ve Kenan Yıldız, Golden Boy'da ilk 5'te!




























