KARAKARTAL DIŞ HABERLER- UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında Beşiktaş'ı Belçika'da 2-1 mağlup eden Club Brugge'ün teknik direktörü Michel Preud'homme, maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.
Preud'homme, çok mutlu olduğunu belirterek başladığı sözlerine; "Beşiktaş çok güçlü bir rakip. Avantajı son anda elde ettik ama Gökhan Töre neredeyse golü atıp maçın kaderini değiştirecekti. Son anlarda bu açından şanslıydık. Ancak, geri düşmemize rağmen dönüş yapabilmemiz muhteşemdi" ifadelerini kullandı.
Maçı 2 ismin sonradan oyuna girmesinin değiştiğini belirten Preud'homme; "Oulare ve Gedoz, çok güçlü oyuncular ve oyuna hareket kazandırdılar. Taraftarımız da muhteşemdi. Stadyum tamamen dolu değildi belki ama 12. adamımız bize çok yardımcı oldu. Şimdi, bu zaferin tadını çıkarmalı ve Türkiye'deki maça full konsantre olmalıyız" diyerek sözlerini noktaladı.
Öte yandan Preud'Homme, Beşiktaş taraftarının Belçika'da kendilerine küçük cehennemi yaşattıklarını, İstanbul'da da büyük cehennemi yaşayacaklarını söyledi.
Son olarak Beşiktaş'ın hala favori olduğunu vurgulayan Preud'Homme, "Beşiktaş'ın kalitesi tartışılmaz. Ancak Olimpiyat'ta farklı bir hikaye bizi bekliyor. Beşiktaş hala favori" ifadelerini kullandı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!

Johan Manzambi için 60 milyon euro

Mikel Merino, transfere kapıyı kapattı

Fiorentina'da Arthur Atta için geri sayım























