Kuyt atınca ayrıldı
Fikret Orman, 83. dakikada Fenerbahçe, Dirk Kuyt ile beraberlik golünü bulunca Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan sinirli bir şekilde dışarı çıktı.
Kaynak : Hürriyet

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe’nin beraberlik golü gelince Şükrü Saracoğlu Stadı’nı sinirli bir şekilde terk etti. 8 yıl sonra Kadıköy’de galip gelmeye çok yaklaşan 'Kara Kartal'ın 83’te Dirk Kuyt’un golüne mani olamaması Başkan Orman’ı kızdırdı. 90 dakikanın bitimini beklemeyen Orman, kendini stadın dışına attı. Başkanın bazı oyuncuların performansından memnun olmadığı öğrenilirken, diğer yöneticilerin de Teknik Direktör Slaven Bilic’i eleştirdiği öğrenildi.
ÖNCELİĞİMİZ STADA KAVUŞMAK
Öte yandan Orman, Beşiktaş dergisinin Aralık sayısındaki yazısında birinci önceliklerinin yeni stada kavuşmak olduğunu belirtip "Tüm engelleme girişimlerine ve dedikodulara rağmen, her yeni günde mabedimize bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Akaretler'de toplantı var (Futbol)
Olmasam da yanında (Futbol)
Gözler Buca maçında (Futbol)
İren İmre aramızdan ayrıldı (Basketbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Thierry Henry'den deplasman golü tepkisi!

Real Madrid TV'den hakem atamasına tepki!

İtalya'daki soruşturmada Hakan Çalhanoğlu'na ceza!

Barcelona'da Kounde, 3 hafta yok!

Maurizio Sarri, Milan'a imza atabilir!

Jamie Carragher: "Yamal, aynı Messi gibi!"

Sandro Tonali, Newcastle'da kalmak istiyor

Francesco Farioli'den Roma'ya ret!

Atalanta'da Ederson için 75 milyon euro!

Manchester City, Grealish'i elden çıkarmak istiyor!

Sörloth'tan geleceği için açıklama!
En çok yorumlanan haberler