Kuyt atınca ayrıldı
Fikret Orman, 83. dakikada Fenerbahçe, Dirk Kuyt ile beraberlik golünü bulunca Şükrü Saracoğlu Stadı'ndan sinirli bir şekilde dışarı çıktı.
Kaynak : Hürriyet
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe’nin beraberlik golü gelince Şükrü Saracoğlu Stadı’nı sinirli bir şekilde terk etti. 8 yıl sonra Kadıköy’de galip gelmeye çok yaklaşan 'Kara Kartal'ın 83’te Dirk Kuyt’un golüne mani olamaması Başkan Orman’ı kızdırdı. 90 dakikanın bitimini beklemeyen Orman, kendini stadın dışına attı. Başkanın bazı oyuncuların performansından memnun olmadığı öğrenilirken, diğer yöneticilerin de Teknik Direktör Slaven Bilic’i eleştirdiği öğrenildi.
ÖNCELİĞİMİZ STADA KAVUŞMAK
Öte yandan Orman, Beşiktaş dergisinin Aralık sayısındaki yazısında birinci önceliklerinin yeni stada kavuşmak olduğunu belirtip "Tüm engelleme girişimlerine ve dedikodulara rağmen, her yeni günde mabedimize bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Akaretler'de toplantı var (Futbol)
Olmasam da yanında (Futbol)
Gözler Buca maçında (Futbol)
İren İmre aramızdan ayrıldı (Basketbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!
En çok yorumlanan haberler























