Kupa mesaisi öncesi izin
Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Bucaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek Beşiktaş'ta haftanın ilk günü için futbolculara izin verildi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde 5 Aralık Perşembe günü Bucaspor ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş, günü izinli olarak geçiriyor.
Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile 30 Kasım Cumartesi günü yaptığı maçın ardından Bucaspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başlayan siyah beyazlı takım oyuncuları, Teknik Direktör Slaven Bilic'in verdiği izinle bir günlük dinlenme fırsatı buldu.
Beşiktaş, Bucaspor ile yapacağı kupa maçının hazırlıklarını 3 Aralık Salı sabahı BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştireceği antrenmanla sürdürecek.
.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınİlgili Haberler
Akaretler'de toplantı var (Futbol)
Olmasam da yanında (Futbol)
Gözler Buca maçında (Futbol)
İren İmre aramızdan ayrıldı (Basketbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'den anlaşma: Elliot Stroud

PSG, Ferran Torres ile anlaştı!

Manchester City, Monga'yı kadrosuna kattı

Atletico Madrid, Morten Hjulmand'ı açıkladı

Barcelona'dan transferde mutlu son: Adeyemi

Jose Mourinho: "Real Madrid'e yardım etmek için geldim"

Mourinho Real Madrid'de göreve başladı

Atletico Madrid'de Joao Gomes transferi iptal!

Manchester United'da hedef Manu Kone

Acun Ilıcalı, Folcarelli'yi istiyor

Alejandro Garnacho için Roma'ya ret!
En çok yorumlanan haberler























