TFF'nin yabancı sayısı hakkındaki kararı 6+0+4 konusunda herhangi bir değişiklik yapmamasının ardından geçtiğimiz günlerde Beşiktaş'ta Futbol Genel Direktörü Önder Özen, yaptığı açıklamada sol bek transferini askıya alma kararını açıklamasına rağmen Beşiktaş'ın ismi sol bek için transfer piyayasında geçmeye devam ediyor.
Portekiz basınında yer alan haberde, siyah beyazlı ekibin Braga takımında forma giyen Elderson'u transfer gündemine dahil ettiği ifade edilirken iddiaya göre Beşiktaş'ın bu transferdeki rakibi Premier Leauge ekiplerinden 'Kanaryalar' lakaplı Norwich City.
Nijerya Milli Takımı forması ile geçtiğimiz günlerde FIFA Konfederasyon Kupası'nda Brezilya'da izlediğimiz başarılı oyuncu, geçtiğimiz sezon Portekiz Ligi'nde 18 maçta forma giydi ve 1 kez gol sevinci yaşadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Amerika 4. liginden 100 milyon euro'ya!

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!































