
Daha önce ismi Beşiktaş ve Malaga gibi kulüplerle anılan Nicklas Bendtner, tercihini Almanya Bundesliga kulübü Eintracht Frankfurt'tan yana kullandıktan sonra maaş konusunda anlaşma sağlayamadı.
Bonservis hakları Arsenal'de olan 26 yaşındaki Danimarkalı forvet Nicklas Bendter ile ilgili bir açıklama yapan Frankfurt Sportif Direktörü Bruno Hubener; "Bütün konularda dikkatlice karar vermek zorundayız. Bendtner ile bu şartlarda anlaşma sağlamak gerçek dışı olur" dedi.
Bendtner için kulübü Arsenal'e 3 milyon euro ödemeyi kabul eden Frankfurt, 3 milyon euro maaş isteyen Bendtner'i bu fiyattan aşağı indirmeyi başaramadı ve transfer görüşmeleri sona erdi.
Arsenal'den kesin olarak ayrılacak olan Bendtner'in kendisini isteyen diğer kulüplerle görüşeceği ifade edildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Crystal Palace, Avrupa Ligi'nden men edildi

Ruben van Bommel babasının izinden ilerliyor

Jadon Sancho, Juventus ile anlaştı!

Arsenal'e Madueke'de mutlu son: 57 Milyon Euro!

Chelsea'de Jackson için veda ihtimali!

Bayer Leverkusen, genç golcüyü açıkladı: Christian Konafe

Roma Svilar ile sözleşme uzattı!

Inter, Taremi'nin bonservisini belirledi!

Granit Xhaka, Suudi Arabistan yolcusu!

Tottenham, Muhammed Kudus'u açıkladı!
