2012-2013 sezonunda takımı ligde sırtlayan ancak yaşadığı sakatlıklar ve mevcut teknik direktör Samet Aybaba ile yaşadığı sorunlarla da gündeme gelen Manuel Fernandes'in sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddiaları gündemi uzun bir süre işgal ederken yıldız oyuncu Beşiktaş'ta kalma kararı aldı.
Samet Aybaba ile yolların ayrılmasının ardından Futbol Genel Direktörlüğü'ne getirilen Önder Özen'in Fernandes ile ilgili yaptığı açıklamalar, oyuncunun bu kararında etkili olurken Fikret Orman yönetiminin de oyuncuya karşı takındığı olumlu tavır Fernandes ile Beşiktaş arasındaki nikahın uzamasına sebep oldu.
Siyah beyazlı camiadan gelen bilgiler Fernandes'in Beşiktaş ile 3 yıllık yeni bir mukaveleye imza atacağı
şeklindeyken UEFA'nın alacağı kararın ardından Fernandes'in kontrat konusundaki tutumunun değişmesinden endişe ediliyor.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN

Barcelona ve Manchester City yoluna doludizgin devam ediyor

Mourinho'dan maç sonrası Arda Güler açıklaması!

Sevilla'dan Arda Güler tepkisi!

Real Sociedad'dan Malaga'ya 5 gollü tarife!

Juventus'a Lazio'dan soğuk duş!

Hoffenheim'den Gladbach deplasmanında zafer!

Barcelona'da Eric Garcia ve Kounde şoku!

Fiorentina'ya bir darbe de Como'dan!

Bournemouth, Sunderland'i geçti! İki hafta sonra kazandı

Manchester United'ın yüzü gülmüyor!























