Beşiktaş'ta transfer konusunda çalışmalar, sportif direktör Önder Özen önderliğinde devam ederken, Rusya’dan ilginç bir iddia ortaya atıldı. Rus basını, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in Dinamo Kiev’de forma giyen Hırvat vatandaşı Niko Kranjcar’ı istediğini iddia etti.
Haberde; Lokomotiv Moskova ve Dinamo Moskova’nın 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu istediği yer alırken, Lokomotiv Moskova’nın tecrübeli oyuncuyu kiralamaya çalıştığı ifade edildi.
Kranjcar’ın Slaven Bilic’le Hırvat Milli Takımı’nda beraber çalıştığı ve yakından tanıdığı için Beşiktaş’a daha sıcak baktığı bildirildi. Bu arada bir iddia da Arjantin’den geldi.
Arjantin basınında Boca Juniors’da forma giyen 32 yaşındaki golcü Santiago Silva’nın Beşiktaş ile flört halinde olduğu haberleri yazıldı.
Silva’nın Türkiye’den teklif aldığını, bu teklifi değerlendirmek istediğini söylediği ve gelen teklifin reddedilemez olduğunu ifade ettiği belirtildi. Arjantin basını ayrıca Silva’nın Beşiktaş’a gitmesinin yüksek ihtimal olduğunu da sütunlarına taşıdı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Jose Mourinho, transfere kapıyı kapattı!

Manchester United'da JJ Gabriel yol ayrımında

Jose Mourinho'dan Tebas'a cevap: "Tıbbi vaka!"

Jose Mourinho'dan Arda Güler açıklaması

Deportivo ile Levante yenişemedi!

Frosinone'den Sassuolo'ya 4 gol! Raimondo hat-trick yaptı

Frankfurt, Köln'ü tek golle geçti!

Barcelona'da De Jong ve Raphinha sevinci!

Arsenal'de Saliba krizi: Arteta'dan yeni fotoğraf kararı!

Tebas'tan Real Madrid'e Goebbels ve Nazi benzetmesi




























