Beşiktaş'ta transfer konusunda çalışmalar, sportif direktör Önder Özen önderliğinde devam ederken, Rusya’dan ilginç bir iddia ortaya atıldı. Rus basını, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic’in Dinamo Kiev’de forma giyen Hırvat vatandaşı Niko Kranjcar’ı istediğini iddia etti.
Haberde; Lokomotiv Moskova ve Dinamo Moskova’nın 29 yaşındaki orta saha oyuncusunu istediği yer alırken, Lokomotiv Moskova’nın tecrübeli oyuncuyu kiralamaya çalıştığı ifade edildi.
Kranjcar’ın Slaven Bilic’le Hırvat Milli Takımı’nda beraber çalıştığı ve yakından tanıdığı için Beşiktaş’a daha sıcak baktığı bildirildi. Bu arada bir iddia da Arjantin’den geldi.
Arjantin basınında Boca Juniors’da forma giyen 32 yaşındaki golcü Santiago Silva’nın Beşiktaş ile flört halinde olduğu haberleri yazıldı.
Silva’nın Türkiye’den teklif aldığını, bu teklifi değerlendirmek istediğini söylediği ve gelen teklifin reddedilemez olduğunu ifade ettiği belirtildi. Arjantin basını ayrıca Silva’nın Beşiktaş’a gitmesinin yüksek ihtimal olduğunu da sütunlarına taşıdı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Amerika 4. liginden 100 milyon euro'ya!

Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!






























