
Ankara Sanayici ve İşadamları Derneği (ASİAD) ve Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD), 16 Haziran'da yapılacak seçimli Beşiktaş Olağan Genel Kurulu'nda başkan adaylarından Serdar Adalı'yı destekleme kararı aldı.
ASİAD ve TÜGİAD Başkanı Barış Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, Beşiktaş camiasının hem Türkiye, hem de Avrupa’da başarıya susadığını belirterek, "Güçlü yönetimlere ihtiyaç var" ifadesini kullandı.
Futbolun Türkiye'nin tanıtımı açısından önemine dikkati çeken Aydın, açıklamasında, "Futbol, aynı zamanda ekonomiye de ciddi değer katıyor. Bu nedenle, büyük takımlarımızın yönetimleri çok önemli. Bizi özellikle Avrupa’da göğsümüzü gerecek şekilde temsil edebilmeleri için güçlü yönetimlere ihtiyaçları var" ifadelerine yer verdi.
Aydın, şunları kaydetti:
"Beşiktaş için, başkan adayı Serdal Adalı’nın ve özellikle listesinde yer alan Murat Aksu'nun büyük şans olduğunu düşünüyor ve 'Büyük Beşiktaş projesi' ile başarıya ulaşacağına inanıyoruz.
Ankara’nın en güçlü sivil toplum kuruluşlarının temsilcisi olarak sayın Adalı’ya tam destek verdiğimi ve yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum. Adalı’nın perşembe günü Ankara’da düzenleyeceği toplantıda, bu desteğimizi dile getireceğiz.”
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Kenan Yıldız: "Her zaman bunu yapmak istiyorum"

Xabi Alonso: "Arda hala öğreniyor ve gelişiyor"

Real Madrid maçında, Filistin bayrakları stada alınmadı!

Real Madrid, Mbappe ile kazandı!

Kenan Yıldız yetmedi: Juventus - Dortmund maçında inanılmaz son!

Real Madrid'de sakatlık şok: Arnold!

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!
