Zonguldak 1903 Beşiktaşlılar Derneği üyeleri, takımlarının 110. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında 10 bin 110 metre kulaç attı.
Kozlu Limanından denize giren 8 dernek üyesi "10 bin 110 metre kulaç atıyoruz" projesi kapsamında yaklaşık 10 bin 110 metre kulaç atarak Zonguldak Belediyesi Kapuz Plajı'na kadar yüzdü. Dernek üyelerini plajda vatandaşlar alkışlarla karşıladı.
Zonguldak 1903 Beşiktaşlılar Derneği yönetim kurulu üyesi Zeki Çolak, gazetecilere yaptığı açıklamada, takımlarının 110. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında hazırladıkları projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
Çolak, "Dernek üyesi 8 arkadaşımız Kozlu beldesinden Kapuz plajına kadar yüzdü" dedi.
Dernek üyelerinden Bülent
Püren, takımlarının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla böyle bir etkinlik yaptıkları için mutlu olduklarını belirterek, "Amaçladığımız noktayı tamamladık.
Yaklaşık 2 saat 45 dakika yüzerek Kapuz plajına geldik. Yüzerken herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Bu etkinliğimizi her yıl gerçekleştirmeyi
planlıyoruz" diye konuştu.

Milan, deplasmanda Cagliari'yi tek golle devirdi!

Sergio Ramos eski takımını satın alıyor!

Gökhan İnler'den Semih Kılıçsoy açıklaması

Türk kulüpleri Noa Lang'ın peşinde!

Mikel Arteta'dan liderlik mesajı

Hansi Flick: "Savunmaya transfer gerekiyor"

Bayern Münih'ten Victor Osimhen yanıtı!

Borussia Mönchengladbach'tan savunmaya Takai hamlesi

Milan, Niclas Füllkrug'u açıkladı

Borussia Dortmund'da Salih Özcan gelişmesi































