Bu haberi yazdır
Unutulmaz kapak
Sezona üç kupa parolasıyla başlayan ancak basketbol otoriteleri tarafından yaptığı büyük transferlere rağmen dikkate alınmayan Beşiktaş Milangaz basketbol takımımız, sezonu sadece üç kupayla kapatmadı aynı zamanda tüm Türkiye'ye Beşiktaş'ın büyüklüğünü tekrar gösterdi.  
Kaynak : Karakartal.com
Unutulmaz kapak
Sezona Deron Williams ve Semih Erden transferleriyle başlayan ve bir başka dünyaca ünlü yıldız Lamar Odom ile prensip anlaşmasına varan basketbol takımımız, NBA'de lokavtın bitmesinin ardından kadrosundaki en önemli iki ismi yitirdi.

Yaşanan mecburi ayrılığın ardından Beşiktaş'ın gücünün bittiğini ve artık sıradan bir takım haline geldiğini iddia edenlerin aksine kadrosunu tekrar revize eden Beşiktaş Milangaz basketbol takımımız, önce Türkiye Kupası, ardından EuroChallenge kupası ve son olarak Beko Basketbol Ligi şampiyonluğunu kazanarak ne kadar büyük bir camianın basketbolcuları olduklarını herkese gösterdiler.

BONSU CEVAP VERDİ

Soyunma odasında yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan ve Tottenham'da doğup Beşiktaşlı olan smaç delisi basketbolcumuz Pops Mensah Bonsu ise yaptığı açıklamada şampiyonluk konusunda şunları söyledi.

"Türkiye Kupası'nı kazandık 'şans' dediler. EuroChallenge kazandık 'Avrupa'nın 3. kupası' dediler. Şimdi de Galatasaray, Fenerbahçe ve Efes Pilsen'i devirerek şampiyon olduk. Bakalım şimdi ne diyecekler" sözleriyle Beşiktaşımızın sıradan bir takım olduğuna dair yorum yapanlara tarihi bir cevap verdi.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler