Bu haberi yazdır
Zapo'ya güle güle
Kulübümüz, Matteo Ferrari'yi kadroya katmak için Tomas Zapotocny ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.  
Kaynak : Karakartal ve AA
Zapo'ya güle güle
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaşımız, bir yandan da kadroda düşünülmeyen futbolcular ile yolları ayırmak için temaslarda bulunuyor. Siyah Beyazlı yönetim hafta başında anlaşmaya vardığı ve başkanımız Yıldırım Demirören'in son iki gündür son pürüzleri çözmek için İtalya'ya gidip görüştüğü Matteo Ferrari'yi kadroya katmak için Tomas Zapotocny ile yolları ayırmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz sezonun başında 4.2 Milyon Euro bonservis bedeli ile transfer edilen Çek futbolcu 29 Haziran'dan itibaren Beşiktaş ile antrenmanlara çıkmaya başlamıştı. Ancak dün ve bugün bağırsak enfeksiyonu rahatsızlığı sebebiyle antrenmanlarda yer almamıştı. Ferrari transferi için yabancı kontenjanında yer açmaya çalışan Siyah Beyazlı yönetimin bu futbolcuya Türkiye'den ve yurt dışından gelen teklifleri değerlendirmesi için süre verdiği ve Zapotocny'nin en geç 6 Temmuz pazartesi gününe kadar kulübümüz ile ilişkisinin kesileceği öğrenildi.

Öte yandan Cezayir asıllı İtalyan futbolcu Ferrari'nin bu akşam saatlerinde Başkan Demirören ile birlikte İstanbul'a geleceği ve siyah beyazlı kulüp ile resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler