Taktik çalıştık
Beşiktaşımız, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Ankara'da bulunan teknik direktör Mustafa Denizli'nin katılmadığı ve basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenmanı antrenör Tayfur Havutçu yönetti.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Siyah-beyazlıların, yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda kondisyon ve taktik çalışmaları yaptıkları bildirildi.
Bu arada, akşam yapılması planlanan antrenmanın ise iptal edildiği açıklandı.
Çalışmaya tedavilerine devam edilen İbrahim Toraman, Ekrem, Delgado, izinli olan Tello ile Akdeniz Oyunları'nda bulunan Rıdvan katılmadı. Dünkü antrenmanda yer almayan Zapotocny ve Hakan Arıkan ise bugün takımla birlikte çalıştı.
Öte yandan dün İstanbul'a gelen ve bugün sağlık kontrolünden geçen Nihat Kahveci ile önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanacağı kaydedildi.
Siyah-beyazlılar, yarın yapacağı çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus, ikinci yarıda açıldı: Kenan Yıldız boş geçmedi

Como, deplasmanda gövde gösterisi yaptı!

Semih Kılıçsoy açıldı: Üst üste 2 maçta gol!

Manchester United, tek golle Newcastle United'ı yendi!

Robert Lewandowski: "Henüz karar vermedim"

Mason Mount: "En iyi halime geri dönüyorum"

Hull City'den ligde yükseliş!

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak
En çok yorumlanan haberler


















