Bu haberi yazdır
Tırt-tırt-iki!
Karakartal yazarlarından Özgün Başpınar, Beşiktaş'ımızın 4-1 kaybettiği Akhisar Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.  
Kaynak : Karakartal.com
Tırt-tırt-iki!

Buradan tüm Anadolu kulüplerinin başkanlarına sesleniyorum. Hepiniz ticaretle yakından ilişkili insanlarsınız, çoğunuz işadamısınız. Hepiniz bilirsiniz, toptan almak perakendeden çok daha ucuza gelir. Size müthiş bir teklifimiz var: Toptan takım satıyoruz. Kelepir!

Teknik direktör Türkiye’nin taktik dehası Samet Vaybaba. Kondisyonerler kariyerlerinde Roland Koch kovdurmuş, Şanlıurfaspor tecrübeli, senede asgari 15 sakatlık garantili Anadolu kaplanları. Sağlık ekibi Şen Kasap ve saz arkadaşları. Takım sistemi tırt-tırt-iki. Kalede Mc Gregor, geri tırtlı Hilbert, Ersan, Escude, Gökhan, orta tırtlı Mehmet Akgün, Veli, Necip, Olcay, ileri ikili Mehmet Akyüz ve Dentinho. Komple alın, fiyatta anlaşırsak hedefleriniz doğrultusunda yanında, Uğur Boral, Cenk Gönen gibi eşantiyonlarımız da olabilir.

Şimdi bazılarınız bu adam ne saçmalıyor diye düşünebilirsiniz ama yapacak başka bi şey yok! Sen antrenmanda bile bu kadar gol atmamış, ligin dibindeki Akhisar’dan dört yiyorsan söylenecek mantıklı bi şey yok! Böyle bir takımın taraftarına ‘beş’ çektiriyorsan, Süleyman Seba gibi bir efsanenin belgeselinin yayınlandığı bir gecede böyle bir rezalete imza atıp bütün Beşiktaşlıları yerin dibine sokuyorsan ve hala o formanın altında utanmadan geziyorsan yapacak bi şey yok. Biz de insanız, biz de çıldırıyoruz!

Yeteri kadar feda dedik. Yeteri kadar çektik. Yeteri kadar sustuk. Artık sıktı. Bir an önce Beşiktaş gibi bir Beşiktaş görmek istiyoruz. Bu sene zaten çöp olmuştur. Artık seneye bu takımda çapsız teknik direktörler, cahil kondisyonerler, tıptan terk sağlık elemanları, çuval gibi kaleciler, kevgir gibi stoperler, koridor gibi bekler, yeteneksiz orta sahalar, ne yapacağı belli olmayan kanat adamları, beceriksiz forvetler istemiyoruz. Hepsini birden gönderin. İyi bir kaleci, Sivok’un yanına iyi bir stoper, iki iyi kanat beki alın. Oğuzhan’la Fernandes’in arkasına adam gibi bir ön libero alın. İyi bir kanat adamı alın. Forvete takviyeye gerek yok. Niang, Almeida, Pektemek hatta sezonun yarısında yatsa bile Holosko forvet için yeteri kadar alternatif oluşturuyor.

Vizyonu sıfır, taktik bilgisi sıfır, oyuncu seçimi sıfır Samet Vaybaba artık koluna bütün kritik maçlarda takımı yakan Gökhan Süzen’ini, banka emeklisi Escudesini, balon Dentinhosunu, tombala Olcayını, futbol fakiri Mehmet Akgün’ünü, Akyüz’ünü takıp gitsin bi zahmet. Ertuğrul Sağlam, UEFA finali oynayan Metalist’ten dört yedi diye istifa etmişti. Aynı dördü 2. Lig’de final oynayan Akhisar’dan yiyen Samet Hoca da örnek alsın bi zahmet!

Bu takım bir sezon daha tırt-tırt-iki’yi kaldıramaz. Herkes anlasın bi zahmet!

https://twitter.com/OzgunKartal 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL