Bu haberi yazdır
Kaçıncı periyot?
İşin asıl acaip yanı, ilk kez güzel oynadığımız bir maçı üç puanla kapatabilmemiz oldu.  
Kaynak : Karakartal.com
Kaçıncı periyot?
Acaip, çok acaip bir maç seyrettik. Herşey ama herşey sıradışıydı. Birbirinden acaip 8 gol, birbirinden acaip performanslar, birbirinden acaip enstantaneler... Ve ortaya çıkan basket maçı gibi skor!

Acaiplikler listesi... Hangi birini yazalım?

Cezaalanlarının normal boyutta ama sanki orta sahaların halı saha ölçüsünde olmasını mı? Önüne gelenin parkta gezer gibi yürüyerek 2. bölgeyi geçmesini mi?

Yakınlarının kayıp ilanıyla aradığı, aylardır idman maçlarında bile adını duymadığımız Mehmet Akgün'ün maça ilk onbirde başlamasını mı?

Aynı Mehmet Akgün'ün Beşiktaş kanatlarında uzun zamandır görmediğimiz, Danni Alves'i bile kıskandıracak enfes bir ortayla Almeida'ya perdeyi açtırmasını mı?

Samet Aybaba'nın İbrahim Toraman ilk onbirde olmazsa ölecek hastalığına yenik düşüp ona yer açmak için bu sefer de Sivok'u kesmesini mi?

Almeida'nın iki kafa golünün ardından ayağıyla ilk golünü atmasını ve hat-trick yapmasını mı?

Geçen hafta bir metreden topu içeri itemeyen Olcay'ın nefis bir plaseyle topu tavana asmasını mı?

Almeida ve Olcay'dan sonra Mc Gregor'un da milli olarak ilk karşı karşıya pozisyonunu kurtarmasını mı?

Beşiktaş sol kanadının Suriye - Türkiye sınırına dönmesini ve bu kanadın yurda kaçak sigara sokmak için bile kullanılabilecek hale gelmesini mi?

Fernandes'in Almeida'ya attırdığı ikinci golde Hakan Arıkan'ı hatırlamasını ve top havaya kalktığı anda Hakan'ın golün yüzde seksenini yemiş sayılacağının farkında olarak şandel asistini yapmasını mı?

Emre'nin Mc Gregor'a önce yerde tekme ardından ayakta şamar atmasını Yunus Yıldırım'ın ısrarla görmezden gelmesini ve kredi kartı bile göstermemesini mi?

Necip'in sağ kanada geçtikten sonra içinden resmen Quaresma çıkmasını ve önüne geleni ipe dizmesini mi?

Çook acaip bir maç oldu kısacası... İşin asıl acaip yanı, ilk kez güzel oynadığımız bir maçı üç puanla kapatabilmemiz oldu. İşte acaip keyifli olan da buydu.

http://twitter.com/OzgunKartalKarakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL