
Başantrenörümüz Yağızer Uluğ, Galatasaray Odeabank maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
Yağızer Uluğ, sözlerine ULEB Avrupa Kupası finalinde Fransız ekibi Strasbourg'u saf dışı bırakarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank Erkek Basketbol Takımı'nı kutlayarak başladı.
Son çeyreğe kadar yakaladıkları 10 sayılık avantajı iyi kullanamadıklarını dile getiren Uluğ, "Çok sayıda kısa mesafe atışı kaçırdık ve geriye düştük. Kolay atışlardan dolayı mağlup olduk. Rakibin direncini kırmışken maçı koparamadık. Galatasaray Odeabank'ın son bölümde direncini arttırması atışlarımızı zorlaştırdı. İlk üç periyot genelinde değerlendirirsek ikili oyun savunmamızda sıkıntı yoktu. Son bölümde McCollum kendi sorumluluk alarak atışlar yapan bir oyuncu bize karşı da aynı şeyi başardı." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Sompo Japan oyuncularından Hamilton ise zor bir maç oynadıklarını ve maçın son bölümünde yaptıkları hatalarla maçı kaybettiklerini aktardı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Mohamed Amoura, Benfica yolunda!

Bologna, Rowe için anlaşmaya vardı!

Victor Boniface Milan'a gidiyor!

Barcelona'da Kounde ile uzatma kararı

Loic Bade, Bayer Leverkusen'de

Chelsea'de Nkunku ve Jackson için ayrılık mesajı!

Liverpool'da Frimpong şoku: Slot, sakatlığı açıkladı

Noah Okafor, Leeds United'da!

Kristjan Asllani kararını verdi: Torino

Edon Zhegrova için Juventus'a 2 şart!
