Bu haberi yazdır
Beşiktaş'ta orta sahaya iki aday: Ya Willock ya Kislyak!
Ara transfer döneminde orta sahasına takviye yapmayı planlayan Beşiktaş, Joe Willock ve Matvey Kislyak'ı gündemine aldı.  
Kaynak : Fanatik
Beşiktaş'ta orta sahaya iki aday: Ya Willock ya Kislyak!

Beşiktaş, ara transfer döneminde orta saha rotasyonunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına başladı.

Siyah-beyazlıların gündeminde Newcastle United forması giyen Joe Willock ile CSKA Moskova'nın genç futbolcusu Matvey Kislyak bulunuyor.

Yönetimin öncelikli hedefinin Willock olduğu, İngiliz futbolcunun transferinde sonuç alınamaması halinde ise Kislyak için girişimlerin hızlandırılacağı belirtildi.

ÖNCELİK JOE WILLOCK!

Beşiktaş yönetimi, uzun süredir temaslarını sürdürdüğü Joe Willock transferini ocak ayının ilk günlerinde tamamlamayı hedefliyor.

27 yaşındaki İngiliz orta saha oyuncusunun Newcastle United ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek.

Premier Lig ekibinin Willock ile yeni sözleşme görüşmelerinde henüz anlaşmaya varamaması, siyah-beyazlıların transfer ihtimalini güçlendiren bir gelişme olarak değerlendiriliyor.

10 MİLYON EURO'LUK BÜTÇE!

Beşiktaş'ın Joe Willock transferi için en fazla 10 milyon Euro bonservis bedeli ödemeyi planladığı ifade edildi.

Ancak Newcastle United'ın oyuncuyu devre arasında bırakmak istememesi halinde transferin maliyetinin artabileceği belirtiliyor.

Siyah-beyazlı yönetim, görüşmelerden çıkacak sonuca göre transfer stratejisini belirleyecek.

WILLOCK OLMAZSA MATVEY KISLYAK!

Beşiktaş'ın orta saha transferindeki diğer adayı ise CSKA Moskova forması giyen Matvey Kislyak.

Rus ekibinin genç futbolcu için yaklaşık 35 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği belirtildi.

Siyah-beyazlıların yaz transfer döneminde Kislyak için 30 milyon Euro'luk bir paket önerdiği ancak CSKA Moskova'nın bu teklifi kabul etmediği aktarıldı.

Beşiktaş yönetiminin, Willock transferinden sonuç alamaması halinde Kislyak için teklifini artırmayı değerlendirdiği ifade edildi.

EZELİ RAKİPLER DE DEVREDE!

Matvey Kislyak ile Galatasaray ve Fenerbahçe'nin de ilgilendiği belirtildi.

Genç orta saha oyuncusu için yaşanan transfer rekabetine rağmen Beşiktaş'ın iki adaydan birini kadrosuna katmayı hedeflediği kaydedildi.

Siyah-beyazlıların ara transfer dönemindeki önceliği, merkez orta sahaya yapılacak takviyeyi kısa sürede sonuçlandırmak olacak.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler