Tekinoktay: "Seçimin iptalini istiyoruz"
Beşiktaş Başkan adaylarından Hürser Tekinoktay "Seçimin iptali için hukuki süreç başlatacağız" dedi.

Beşiktaş Kulübünde gerçekleştirilen olağan seçimli genel kurulda başkanlığa adaylığını koyan ama Fikret Orman'ın gerisinde kalan Hürser Tekinoktay, seçimin iptali için mahkemeye gideceğini söyledi.
Tekinoktay, yaptığı açıklamada, usülsüz olarak kulübe üye yapılan kişilerin olduğunu ve bunun için bir dava açtıklarını belirterek, "Seçimin iptali için hukuki süreç başlatacağız." dedi.
Seçimin iptali halinde kendisinin yeniden aday olmayacağını kaydeden Tekinoktay, "5 bin 268 kişinin sahte ve usülsüz şekilde üye yapıldığı yönünde dava var. Beşiktaş Başkanı'nı hakiki Beşiktaşlılar seçsin. Seçim iptal edilse de aday olmayı düşünmüyorum. Denetleme Kurulunu da bu usülsüz üyelerden dolayı mahkemeye vereceğiz." değerlendirmesinde bulundu.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!

Vlahovic, Juventus'ta kalmakta kararlı
En çok yorumlanan haberler