
Beşiktaşımızda Şenol Güneş'in ardından siyah-beyazlı takımın başına hangi teknik direktörün geçeceği merak edilirken, Aytemiz Alanyaspor'un başında olan Sergen Yalçın'ın da bu isimlerden biri olduğu konuşuluyor.
Siyah-beyazlı takımda Sergen Yalçın ile birlikte forma giyen Tümer Metin, yayıncı kuruluşta canlı yayın sırasında önemli bir iddia da bulundu. Tümer Metin, "Sergen Yalçın, Dolmabahçe'de iyi karşılanacaktır. Sergen Yalçın sevilecek adamdır. Sergen Yalçın'a Beşiktaş'tan bir teklif gelecek. Ama bu sene, ama daha sonra. Bu teklif gelecek." dedi.
Tümer Metin'in bu sözlerinin ardından Mehmet Demirkol ise "Ben de Sergen Yalçın'ın bir gün Beşiktaş'ın başına geçeceğini düşünüyorum.
Gelecek sezon olmayabilir ama Sergen Yalçın bu performansını devam ettirmesi halinde bir gün Beşiktaş olacaktır." diye konuştu.
Beşiktaşlı taraftarlar maç öncesi ve maç sırasında takımlarının eski futbolcusu Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın'a sevgi
gösterisinde bulundu.

Newcastle'de Elanga'nın alternatifi Bakayoko!

Atletico Madrid, Sörloth'un bonservisini belirledi!

Everton'da anlaşma: Gana Gueye

Arsenal'de Gyökeres için geri sayım!

Gonzalo Garcia: "Arda, maçtan önce golü bana anlatmıştı"

Xabi Alonso'dan Arda Güler açıklaması!

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul
