Susma Başkanım!
Futbol Federasyonu ve hakemlerle daha sezon başında karşı karşıya gelmek istemeyen Beşiktaş Yönetimi, bu konuda ağzını kapadı.
Özellikle Başkan Yıldırım Demirören, idarecilerden hakem hakkında konuşmamalarını istedi. Demirören’in, hem İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sırasında, hem de karşılaşma sonrası bazı yöneticilerin hakeme tepki göstermesi üzerine, arkadaşlarının konuşmalarını engellediği bildirildi.
Yıldırım Demirören’in, yöneticilere kesinlikle maçlardan sonra hakemler hakkında konuşulmaması yönünde talimat verdiği belirtildi.
Bu arada Beşiktaş’ta bazı yöneticiler ve kongre üyeleri, oynanan futbola ve kadro seçimine tepki gösterdi. Siyah - beyazlı yönetimdeki bazı isimlerin, ligi şampiyon bitiren futbolcuların İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u yenebilecek kapasitede oldukları, ancak bunu başaramamalarının nedenlerini sorguladıkları öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

FIFA Kıtalararası Kupası'nda şampiyon PSG!

Paulo Dybala için Boca Juniors iddiası!

Timo Werner için MLS ihtimali!

Manchester City'den anlamlı hamle

Kenan Yıldız bilmecesi: İngiliz devleri devrede!

Lewandowski için transfer görüşmesi

Chelsea, İngiltere Lig Kupası'nda yarı finalde!

Raphinha'nın eşinden FIFA'ya yılın ilk 11'i tepkisi!

FIFA The Best ödülleri sahiplerini buldu!

FIFA Yılın En İyi Erkek Kalecisi Gianluigi Donnarumma oldu!

Mbappe-PSG davasında karar çıktı: 61 milyon Euro
En çok yorumlanan haberler



















