Bu haberi yazdır
"Stresi kaldıramadık"
 
Kaynak : Karakartal ve AA
Stresi kaldıramadık
2011 yılına dek sözleşmesinin bulunduğunu belirterek, "Burada çok mutluyum ve kalmak istiyorum" dedi. Avrupa'da hangi kulüpte oynamak istediği sorusuna da Brezilyalı futbolcu, "Şu anda bunu düşünmüyorum. Burada oynarken başka yeri düşünmek bence anlamsız" diye yanıt verdi. Türkiye'de en beğendiği Türk futbolcunun Hakan Şükür olduğunu ifade eden Bobo, "Forvet olduğum uçun hep forvet oyuncularını yakından takip ediyorum. Hakan Şükür yaşına göre iyi performans sergiliyor. Ümit Karan ve İspanya'da oynayan Nihat da çok iyi, ama içlerinden birini seçmem gerekirse Hakan Şükür derim" şeklinde konuştu.

Bobo, (A) Milli Futbol Takımı'nın, Avrupa Şampiyonası'nda iyi bir sonuç almasını istediğini ve şampiyonada Türkiye'yi destekleyeceğini kaydetti.

NOBRE:"TARAFTARIMIZ MÜKEMMEL"

Beşiktaş'ın Brezilya asıllı futbolcusu Mert Nobre, siyah-beyazlı taraftarları "Mükemmel" olarak niteledi, en sevdiği tezahüratı ise

"Kartal gol gol" diye açıkladı. Oynadığı her takımda performansının yüzde 100'ünü ortaya koymaya çalıştığını anlatan Nobre, "Her zaman Beşiktaş formasına yakışır şekilde mücadele etmeye çalışıyorum" dedi. Türkiye'yi çok sevdiğini ve bir ömür boyu kalabileceğini ifade eden Nobre, "Türkiye çok sevdiğim bir ülke. Ailemle birlikte burada çok mutluyum. Bana Türk vatandaşlığı için bir teklif sunuldu, ben de kabul ettim" şeklinde konuştu.

TORAMAN:"ŞAMPİYONLUK STRESİNİ KALDIRAMADIK"

Siyah-beyazlıların ikinci kaptanı İbrahim Toraman, şampiyonluktan neden uzaklaştıkları sorusuna, "Şampiyonluk havasını yaşamaya başladıktan sonra stres bizi etkiledi. Genç bir takımız. Bu bize tecrübe oldu. İnanıyorum ki bundan sonraki seneler taraftarlarımıza şampiyonluklar yaşatacağız" yanıtını verdi. Sivasspor'un bu sezon gösterdiği başarıya da değinen İbrahim, "Anadolu'dan bir takımın 3 büyük takımı zorlaması çok güzel. Umarım bu başarılarını devam ettirirler" dedi. İbrahim, en çok hangi forvet oyuncusuna karşı oynamak istemediğinin sorulması üzerine, "Bobo'ya karşı oynamak istemem" dedi.

Siyah-beyazlı futbolcuları TED İstanbul Koleji'nde okuyan, kulüp başkanı Yıldırım Demirören'in oğlu Erdoğan ve kızı Yelda karşıladı.

Erdoğan ve Yelda Demirören, panel sonrası futbolculara çiçek verdi. Panelin ardından öğrenciler, futbolculardan imza alabilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler