"Yönetim bana gösteremediği sabrı, Rıza Çalımbay’a gösterirse, Beşiktaş başarılı olur. Aksi taktirde çöküş yeniden başlar" iddiasında bulunan tecrübeli teknik direktör, değişik konulardaki görüşlerini şu şekilde dile getirdi.
Bugün onlar kurtarıcı
"Bana Ronaldo ile Oscar Cordoba’yı takımdan uzaklaştırmamı söyleyen yönetimdir. Ben onların isteklerini yerine getirdim. Şimdi ise Rıza Çalımbay hoca ile bu iki oyuncu kurtarıcı konumuna geldi. Yönetim madem ki Rıza ile bunları oynatacaktı, neden benim dönemimde bu iki oyuncuyu takımdan uzaklaştırmam talimatını verdi? İşte bunu anlayamıyorum."
Kendisine muhalif olan Reha Muhtar’a laf atan Vicente del Bosque, "Türkiye futboldan anlayanların sustuğu, anlamayanların konuştuğu ilginç bir ülke. Ne zaman futboldan anlayanlar seslerini yükseltirse Türk futbolu çıkışa başlar. Ben Türkiye’de kaldığım süre içinde ilgisiz, futbolu bilmeyen herkes konuştu. Bunlardan biri de eski yönetici Reha Muhtar’dır" görüşünü belirtti.
Kırgın değilim ama...
"Beşiktaş ile FIFA’lık olduklarını, onlarla anlaşmayı çok istediğini vurgulayan İspanyol futbol adamı, "Maalesef bana hiç bir açık kapı bırakmadılar. Kanımca FIFA bizi haklı bulacak" ifadesini kullandı.
"Başkan ile çok iyi ilişkilerim vardı. Çok efendi bir insan. İsterdim ki, gönderildikten sonra da beni arayıp sorsun, ancak bunu yapmadı. Oysa ben ne Beşiktaş’a ne de başkana kırgınım. Dostlukların devamı gerek. Ne yazık ki, bunu sürdüremedik" diyen Del Bosque, sözlerini şöyle tamamladı:
25 Mayıs’ta İstanbul’da
"Şu an gerek içerden, gerekse yurt dışından pek çok teklif alıyorum. Ama Türkiye’deki deneyimim bana hayatımı İspanya’da sürdürme düşüncesi verdi. Ben burada futbol hayatıma devam edeceğim. Türkiye’ye tabii ki bir gün tekrar dönmek isterim. Takım çalıştırıp çalıştırmayacağımı, şu an için bilmiyorum. Kanımca 25 Mayıs’ta Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Şampiyonlar Ligi final karşılaşmasında İstanbul’a geleceğim. Hep bir dost olarak anılmak en büyük dileğim. Geldiğimde sevdiğim Beşiktaş’a da uğramak isterim."
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İşte Gattuso'nun yeni adresi

Balogun'dan ayrılık kararı

Jose Mourinho'dan 3 yeni transfer talebi

Alexander Sörloth'tan Juventus için; "Yorum yok!"

Leandro Trossard için dev teklif

Manchester City'de Maresca için 20 milyon euroluk anlaşma!

Jose Mourinho ayrılığa engel oldu: Gonzalo Garcia

Bayern Münih'ten Laimer için karar!

Inaki Pena'nın yeni adresi belli oldu!

Inter, Palestra transferinde sona yaklaştı



















