Maça hızlı başlayan takımımız Nihat'ın 8. dakikadaki golüyle 1-0 üstünlüğü ele geçirdi. Gol sevincini yaşamamıza 4 dakika sonra Antalyaspor'un beraberlik golünü atan Mustafa engel oldu. Karşılıklı ataklarla geçen ilk yarının kalan dakikalarının en önemli olayı teknik direktör Christoph Daum ile hakem Ünsal Çimen arasında yaşandı. Ünsal Çimen'in 36. dakikada İbrahim'e gösterdiği sarı karttan sonra hakeme itiraz eden ve bir türlü sinirli hareketlerine son vermeyen Daum kulübeye veda etti ve maçın kalanını tribünden izlemek zorunda kaldı.
Sertan'ın pasını 58. dakikada gol yapan Stavrum takımı tekrar öne geçirdi ve bu dakikadan sonra Beşiktaş coştu. Stavrum yine Sertan'ın harika bir asistiyle kendisinin 2., takımının 3. golünü kaydetti. Bu golün hemen sonrasında Nihat perdeyi kapatan golünü attı ve maç deplasmanda 4-1 bizim oldu. 3 puanı alan Beşiktaş maç fazlasıyla bir sıra yükselerek dördüncülüğe yükseldi.
Antalya: Adnan, Guintchev, Burhan, Nuri, Kamil, Mustafa, Uğur, Şenol, Ramazan, Atilla(Hüseyin 74'), Selahattin(Eyüp 74')
Beşiktaş JK:Mhyre (Fevzi 46'), Ahmet Yıldırım, Ronaldo, Bayram, Nihat, Yasin, Tayfur, Baya(Ümit 55'), İbrahim, Sertan(Tümer 78'), Stavrum
Sarı Kartlar: İbrahim 36'
Goller: Nihat 8' 69', Mustafa 12', Stavrum 58' 67'
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Premier Lig'de hoca kıyımı!

Atletico Madrid'de Griezmann yerine Brandt

Athletic Bilbao'da Terzic ile sözlü anlaşma!

Barcelona'da Lamine Yamal sezonu kapattı

Arda Güler sakatlandı: Dünya Kupası tehlikesi

Barcelona kazandı ama Yamal'ı kaybetti!

Manchester City lider oldu, Burnley küme düştü!

PSG'den ligde rahat galibiyet!

Chelsea'de 114 yıl sonra kötü tablo: Ayrılık açıklandı!

Tottenham'dan kriz hamlesi: Psikolog aranıyor


















