Beşiktaş’ın, Wilfred Ndidi’nin olası ayrılığına karşı Franck Kessie için harekete geçtiği öne sürüldü.
Al Diriyah’ın Nijeryalı orta saha için sunduğu 7 milyon Euro’luk teklif reddedilirken, Suudi kulübünün yeni bir öneri hazırladığı belirtildi.
Beşiktaş'ın ise Al Ahli’den ayrılarak serbest kalan Kessie’ye teklif yaptığı öne sürüldü.
İtalyan basını, 29 yaşındaki futbolcunun aldığı en iyi teklifin Türkiye’den geldiğini yazdı. Transferin Ndidi’nin durumuna göre şekillenmesi bekleniyor.
DIOUF İDDİASI
Öte yandan, Siyah-Beyazlılar'ın orta saha rotasyonunu güçlendirmek için Inter forması giyen Andy Diouf’u gündemine aldığı iddia edildi.. Al-Musrati, Jean Onana ve Amir Hadziahmetovic’in ayrılık ihtimalleri sonrası bu bölgeye takviye planlayan Beşiktaş’ın, 23 yaşındaki Fransız oyuncu için satın alma opsiyonlu kiralama formülünü değerlendirdiği belirtildi.
Inter’in geçen yaz Lens’ten 20 milyon Euro’ya aldığı Diouf hakkında vereceği karar bekleniyor. Genç futbolcu geçen sezon 29 maçta 4 gol kaydetti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Erling Haaland'dan Lvbel C5 sürprizi!

Totti'den yıllar sonra gelen itiraf: "Roma'ya ihanet edemezdim"

Real Madrid'den La Liga başkanı Tebas'a istifa çağrısı!

Lamine Yamal'dan dikkat çeken Ballon d'Or sözleri

Real Madrid'de sakatlık şoku: Arda Güler detayı...

Gary Neville'den Manchester United'a sert eleştiri!

Arsenal'da Mikel Arteta ile devam kararı

Raphinha: "Ballon d'Or'u Yamal kazanmalı"

Javier Tebas'tan Mourinho'ya: "Bahane bulma Jose!"

İspanya'da olay Arda Güler yorumu: 'Kabul edilemez!'















