Beşiktaşımızın Brezilyalı savunmacısı Marcelo Guedes, Alman basınına açıklamalarda bulundu.
Şampiyonluk yarışını değerlendiren Marcelo, "Çok yakaştık. Sadece kendi maçlarımıza odaklanıp, şampiyon olmalıyız. Şampiyonluğu taraftarımıza hediye edeceğiz. Birçok takımla yarışıyoruz. Hepsi çok üst düzey ve güçlü takımlar. Hedefimiz de aynı..." diye konuştu.
Arena'yı da yorumlayan başarılı savunmacı, "Yeni stadımız harika. Bu statta ilk kez forma giyen oyunculardan biri olarak kulüp tarihine geçmek benim için büyük bir onur. Belki de bu mükemmel stat, bizim şampiyonluktaki anahtarımız olacak." dedi.
İstanbul'daki yaşantısını da anlatan Marcelo Guede, "İstanbul'u seviyorum. Sao Paulo'ya benziyor. İçinde her şeyi bulabileceğiniz büyük bir şehir. Ancak ben ilk aylarımda yalnızca kulübüme odaklandık. Umarım İstanbul'u daha rahat gezme zamanı bulurum." diyerek sözlerini noktaladı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Joao Cancelo'dan tarihe geçen başarı!

Frenkie de Jong: "Bu şampiyonluk daha özel"

Pedri: "Hansi Flick'e armağan olsun"

Hansi Flick: "Zor oldu, bugünü unutmam"

PSG artık şampiyo...

Milan'a San Siro'da şok; Devler Ligi tehlikede

Givairo Read'den Bayern Münih açıklaması

Paulo Dybala'dan geleceği için çarpıcı sözler!

Roma'dan Parma karşısında inanılmaz son!

Arsenal, şampiyonluğa 83'te tutundu!
























