KEŞKE YAPMASAYDIM DEDİM
Geçirdiği ameliyat sonrası 5 Kasım'dan beri yeniden takımla çalışmalara başladığını söyleyen Murat, "Adaptasyon süresinde bir sıkıntı yaşamadım. Şu anda herşeyimle hazırım ve kaleye talibim. Sakatlığın izlerini tamamen sildim. Eğer sakatlandığımda hemen ameliyat olsaydım 2 ay erken dönecektim. Ancak geçen yıl yaptığım fedakârlıktan dolayı uzun bir süre kaybettim. Hem maddi hem de manevi olarak çok yıprandım. Keşke o fedakarlığı yapmasaydım dediğim an çok oldu. Yine de artık bunları düşünmenin faydası yok. Hepsini aştım. Bütün kötü günleri geride bıraktım. Bundan sonra geleceğe bakıyorum" diye konuştu. Beşiktaş'ta kaleci mevkii için çok fazla para harcandığını hatırlattığımız Murat, sakatlanmasaydı kale için bu kadar yatırım yapılmayacağını belirterek, "O zaman fazla kaleci alınmazdı. Şu an takımdaki kalecilerin performansları için yorum yapamam ama ben sakatlanmasaydım bu kadar para harcanmazdı. Bunu net bir şekilde söyleyebilirim" şeklinde konuştu.
ARTIK REKABET OLACAK
4 yıldır siyah-beyazlı formayı giyen ve bu kulübe gönülden bağlı olan Murat Şahin,
teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın formayı çalışana vereceğinden de şüphe duymuyor. Hedefinin daima en iyiyi yapmak olduğunu ifade eden Murat şunları
söyledi: "Bıraktığım yerden devam etmek istiyorum. Benim bir kariyerim ve deneyimim var. Bundan sonra Beşiktaş kalesinde üst düzey bir rekabet
yaşanacak. Bundan sonra herkes sahada olabilmek için çok çalışmak zorunda. Hocamız da iyi olana eldiveni verecektir. Ben kendime güveniyorum."

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

















