
Beşiktaşımızın forvet transferi gelişmesinde flaş bir olay yaşandı! Fransız basını, Beşiktaşımızın Meksika'da Tigres forması giyen Andre-Pierre Gignac için resmi teklifte bulunduğunu iddia etti.
Gignac'a yapılan teklifin çok cazip olduğu ve Fransız
yıldızın Beşiktaş'a karşı olumsuz bir teklif vermediği, düşünmek için zaman istediği belirtildi.
''TEKLİFİN ÇOK YÜKSEK OLMASI
LAZIM''
Geçtiğimiz günlerde Meksika basınına konuşan Tigres Sportif Direktörü Angel Garza, Gignac'ın ayrılığı hakkında ''Gignac, bu
takımın önemli bir parçası. Eğer onu satacaksak, gelen teklifin çok yüksek olması lazım'' diye konuşmuştu.
ORMAN: ''BİZE GELMEK
İSTİYORLAR''
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ise ''Dışarıda ve içeride olmak üzere birçok oyuncu bize gelmek istiyor. Ancak kulüpleri, Beşiktaş'ı adeta bir piyango gibi görüyorlar. Bizim mali yapımız, bütçe planlamamız var. Her kim olursa olsun taviz vermeyiz. Transfer süresi azalsa da son saate kadar temaslarımız sürecek. Bir golcü almak istiyoruz ama açıkçası bizim için olmazsa olmaz değil. Öncelik, kulübümüzün mali planına uyması'' sözlerini sarf etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Eljif Elmas için servet istiyorlar!

Tottenham'da sakatlık: Avrupa finalini kaçıracak!

Manchester City'nin Reijnders için rakibi Real Madrid!

Nottingham Forest'ta Taiwo Awoniyi yapay komaya alındı

Inter'de alternatif aday Joshua Zirkzee

Florian Wirtz için yarış kızıştı!

Sevilla'da büyük hasret sona erdi!

Shakhtar Donetsk'ten 40 milyon euro'ya ret!

Hull City'de ayrılık kararı: Joao Pedro

Angel Correa, Meksika'ya gidiyor!
