Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan Beşiktaş-Çaykur Rizespor maçından sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan siyah beyazlı takımın kalecisi Tolga Zengin, galip gelerek, babası vefat eden kulüp başkanı Fikret Orman'ı mutlu etmek istediklerini ancak bunu başaramadıklarını söyledi.
Üzgün olduklarını ifade eden Tolga, maçla ilgili, "Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. Sonuçta birlikte golleri atıyoruz, birlikte engelliyoruz. Bu uzun yolda bir puan da bize yardımcı olacaktır. Galibiyeti başkanımıza hediye etmek istiyorduk ama olmadı. İnşallah bundan sonra oynayacağımız maçlarda daha iyi puanlar alırız" değerlendirmesini yaptı.
Tecrübeli kaleci, maçı sadece kadın ve çocukların izlemesinin kendilerini nasıl etkilediği şeklindeki soruya, "Gelenlerin ayağına sağlık. Bu saatte kimse eşini, kardeşini buraya kolay bir şekilde göndermez. Bir de buradan gidiş var. Böyle bir statta dolu olduğu zaman bile sıkıntı yaşıyoruz. Taraftarlar varlıklarıyla bu eksikliği en aza indiriyordu. Bunlar bizim dışımızda gelişen olaylar. Bizim olan şeyler için çözüm üretmemiz lazım" yanıtını verdi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Roma, Donyell Malen'in bonservisini aldı

Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!
























