Beşiktaş modern futboldan çok uzak bir görüntü ortaya koydu ilk yarıda. Oyuncular arasındaki mesafeler çok uzak, savunma hattı ise çok geride idi. Durum böyle olunca da yardımlaşma sekteye uğradı. Oyun genişlik ve derinlik kazanmadı.
İyi bir futbol takımı pas yaparken sahayı enlemesine de kullanmalı. Fakat Beşiktaşlı futbolcular telaş içinde sürekli öne doğru şuursuz toplarla oynadı, kanat bekleri hücuma katılamadı, top kayıpları arttı.
Beşiktaş çok dinamik,enerjik ve tempolu bir takım. Organize olması tabii ki zaman alacak. Ancak bu dinamizm ve tempo lig standartlarının çok üstünde. Uyuşuk ve durarak futbol oynanan ligimizde Veli, Necip, Olcay, Holosko ve Fernandes orta sahası gibi güçlü ve dayanıklı oyunculara sahip başka bir ekip daha yok. Ayrıca bu 5’li de rakip ceza alanına toplu veya topsuz gidebiliyor. Bu da Beşiktaş’ı kontrolü zor bir takım haline getiriyor.
2. yarıdaki tempo Elazığspor’u paramparça etti. Hareketsiz Batuhan’ın yerine oyuna giren Almeida’nın yarattığı koridorlar da daha iyi kullanıldı.
BU CİĞER NE?
Beşiktaş'ta tüm oyuncular çok çalışkan ve istekliydi. Ancak Veli için ayrı bir parantez açmak lazım. Bu ne ciğer? Bu ne enerji? Necip ve Olcay ile birlikte rakibe nefes aldırmadılar. Veli bu takımın sahadaki yüreği. Geçen yıl koşan bir tek o vardı. Şimdi herkes ona ayak uydurmuş durumda. Necip’te büyük bir çıkış var.
4 maçta atılan 10 gol Beşiktaş taraftarının özlediği bir tablo. Geçtiğimiz yıllarda yıldızlara rağmen gol fukarası bir takım vardı ortada. Demek ki koşmadan olmuyormuş. Bu hırs, bu dinamizm bu yürek devam ederse kartal zirvede uçmaya devam eder.
NOT: Yönetim kapalı bilet fiyatlarını indirmeli. Sinerjiyi oluşturmak için tribünlerin dolması şart.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Altyapıdan servet nasıl kazanılır? Real Madrid anlatıyor

Fransa ekibi Bordeaux, 1 euroya satıldı

İngiliz Bakan, Manchester City için konuştu: "Premier Lig'den ihraç edilebilir"

Serie A'da ayın golü Hakan Çalhanoğlu'ndan!

Pep Guardiola'dan Manchester City'ye mesaj!

Real Madrid'e Asencio'dan kötü haber!

Parma'da Alberto Gilardino dönemi

Lamine Yamal'dan Dominik Livakovic itirafı!

Bilmeyenler için anlatıyoruz: İlk günden bugüne Manchester City dosyası!

Vinicius Junior hakkında akılalmaz komplo teorisi

















