Transferde son saatler çok hareketli geçmeye aday... Devlerin peşindeki isim yine bir gurbetçi; Yunus Mallı. Fenerbahçe’nin uzun süre takip edip beğendiği ve teklif hazırlığı yaptığı Mainz’lı futbolcu için Beşiktaş ve Trabzonspor’un ise resmi teklif götürdüğü ortaya çıktı. Detayları Yunus’un menacerliğini de yapan amcası İlhan Mallı paylaştı.
‘Eşit mesafedeyiz’
"Beşiktaş ve Trabzon resmi teklif yaptı. İki güzide kulübümüz de işi şimdi bitirmek istiyor. Biliyorsunuz, Yunus’un mukavelesi sezon sonunda bitecek. Mainz bırakmak istemediği için teklifleri pek düşünmedi. Hatta kendileri yeni mukavele planlıyor. Ancak biz Türkiye’yi istiyoruz. Şimdi olmazsa, sezon sonu için bu fikrimizi ilettik. Bundan sonraki kısa sürede Mainz fikrini değiştirir mi, nasıl bir karar verir bilmiyorum. Biz her 2 takıma da eşit mesafedeyiz. Bu transferde belirleyici olan Almanlar’ın kararı. Çünkü şu anki şartlarla sezon sonundaki şartlar farklı olabilir."
2. Tolgay vakası!
Kısa süre önce Tolgay Arslan için kapışan Beşiktaş ve Trabzonspor’un Yunus’un transferi için de yoğun mesai harcadığı
gelen haberler arasında. Beşiktaş Tolgay’da olduğu gibi makul bir rakama işi bitirmenin hesabını yaparken, Trabzonspor cephesi ise rakamsal olarak
daha üst noktalara çıktı. Son 2 günde ciddi bir transfer açık artırmasının daha yaşanacağı kesin.

Feyenoord'a Go Ahead Eagles şoku!

Roma, Serie A'da zirveye ortak oldu

Guardiola'nın 1000'de yüzü güldü; Liverpool kabusta

Real Madrid, deplasmanda sessiz kaldı!

Aston Villa'dan müthiş zafer: 4-0!

Bologna'dan Serie A'nın zirvesine darbe!

Nico Williams attı, Bilbao derin bir nefes aldı

Sassuolo, Atalanta deplasmanında farklı kazandı

Ajax, ligde iki maç sonra kaybetti!

Enzo Fernandez, Arjantin kadrosundan çekildi



















