Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, önceki gün oynanan Sarıyer mücadelesinde ilk kez beraber görev verdiği; Alexander Milosevic, Daniel Opare ve Tolgay Arslan’la ilgili olarak açıklamalarda bulundu.
Yapılan takım çalışmasının ardından
yardımcılarıyla durum değerlendirmesi yapan Hırvat hocanın, "Genel olarak 3 transferimizden de memnunum. Daniel Opare, kupa maçında sağ bekte
özellikle hücum hattına büyük destek verdi. İlerleyen haftalarda takıma alıştıkça nemli işlere imza atacağını düşünüyorum" diye konuştu.
İsveçli stoper Milosevic’in biraz daha tecrübe kazanması gerektiğini savunan 46 yaşındaki çalıştırıcı, "Alexander, yavaş yavaş formaya ısınıyor.
Sarıyer karşısında savunmadaki arkadaşlarıyla biraz uyum sorunu yaşadı. Özel çalışma programıyla takıma en kısa sürede adapte olur" ifadelerini
kullandı.
‘Tolgay kalitesini gösterdi’
Tolgay Arslan’ın takımla sadece 1 idmana çıkmasına rağmen Sarıyer karşısında etkili olduğunu savunan Bilic’in, "Güzel oyununu bir golle süsledi. Kendisinden memnun kaldım. Zaman geçtikçe takıma büyük katkı sağlar" dediği ve yardımcılarının da kendisiyle hemfikir olduğu bildirildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bayern Münih, Wolfsburg'u ateşe attı

Manchester City 3 attı, Arsenal'i nefesini hissettirdi!

Atletico Madrid'e bir şok daha!

Manchester United'ın serisi sona erdi

Brighton, Wolves karşısında rahat kazandı!

Arne Slot'tan değişim sinyali!

Alvaro Arbeloa'dan köstebek sorusuna cevap!

Hansi Flick'ten Real Madrid sözleri!

İnanılmaz olay: Yangın tüpü sıktı, kadro dışı kaldı!

Alvaro Arbeloa'dan Valverde ve Tchouameni için açıklama























