Yıllık 4.5 Milyon Euro
Beşiktaş'taki geleceği belirsizliğini koruyan Manuel Fernandes ile ilgili Rusya'da dikkat çekici gelişmeler yaşanıyor.
Kaynak : Hürriyet
Siyah beyazlı takımda kaptan olan Portekizli için yıllık 4.5 milyon Euro’luk teklif yapıldı. Yıldız oyuncu kararsız kaldı.
Beşiktaş’ta özel hayatı sonrası şimdi de kaptanlığıyla gündeme gelen Manuel Fernandes’e gelen cazip teklifler, tecrübeli oyuncunun kafasını karıştırdı.
Rus ve Ukrayna kulüpleri, Portekizli için kesenin ağzını açtı. Bu ekiplerin Fernandes için yıllık 4.5 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtilirken Beşiktaş’a da 4.5 milyon Euro bonservis önerildiği öğrenildi.
Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, kendilerine yıldız oyuncuları Fernandes
için teklifler geldiğini ama bu konuyla ilgili son kararı Biliç’in sunacağı rapor sonrası vereklerini söyledi.
İlgili Haberler
Brifing verildi (Futbol)
Kontrolden geçtiler (Basketbol)
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Simeone'den Lookman açıklaması

Juventus'ta Kenan Yıldız gelişmesi

Barcelona, İspanya Kral Kupası'nda yarı finale kaldı

Liverpool'dan Zeki Çelik'e yakın takip!

Joan Laporta'dan Flick ile devam mesajı

Ademola Lookman: "Atletico'da olmak çok özel"

İngiltere'de gündem Acun Ilıcalı!

Vedat Muriqi attı, Mallorca kazandı

Lens, Maximin ile anlaştı!

Atletico Madrid, Lookman'ı açıkladı!

Juventus'ta iki ayrılık birden!
En çok yorumlanan haberler





























