Yetki karmaşası!
Yeni yapılanmaya rağmen yerli transferde kimin yetkili olduğu konusunda yaşanan belirsizlikler, siyah - beyazlı yönetimin elini kolunu bağladı.
Kaynak : Milliyet
Kayserispor’dan Sefa ve Kasımpaşaspor’dan Yalçın ile görüşen Beşiktaş Yönetimi, bu işlere bakan Deniz Atalay ile ilgili net karar almadığı için, yerli transferini bitiremiyor.
Geçen sene yerli transferlerinin pazarlık aşamasında yüzde doksan başarı yakalayan Deniz Atalay’ın, futbol komitesinin içerisinde kalmasını isteyen Başkan Fikret Orman, bu konuyu önümüzdeki hafta çözecek. Deniz Atalay’ın eski görevinde devam etme kararının çıkması halinde, siyah - beyazlı yönetici ilk olarak Kayserisporlu Sefa için görüşmeleri sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Juventus'a Roma'ya maçında geri dönüş yetmedi: 3-3!

Lazio'nun düşüşü sürüyor!

Arsenal, Chelsea'ye şans tanımadı!

Frankfurt, Albert Riera ile yükselişte!

Emre Can'dan Borussia Dortmund'a kötü haber!

Valencia'ya hayat veren galibiyet

Manchester United'dan müthiş yükseliş!

Vitor Pereira'ya Fenerbahçe sonrası şok!

Van Persie, Twente deplasmanından üzgün ayrıldı

Bernardo Silva'dan dikkat çeken açıklama: Ayrılık mesajı mı?

Bayern'den Harry Kane'in geleceği için açıklama!
En çok yorumlanan haberler


















