Yetki karmaşası!
Yeni yapılanmaya rağmen yerli transferde kimin yetkili olduğu konusunda yaşanan belirsizlikler, siyah - beyazlı yönetimin elini kolunu bağladı.
Kaynak : Milliyet
Kayserispor’dan Sefa ve Kasımpaşaspor’dan Yalçın ile görüşen Beşiktaş Yönetimi, bu işlere bakan Deniz Atalay ile ilgili net karar almadığı için, yerli transferini bitiremiyor.
Geçen sene yerli transferlerinin pazarlık aşamasında yüzde doksan başarı yakalayan Deniz Atalay’ın, futbol komitesinin içerisinde kalmasını isteyen Başkan Fikret Orman, bu konuyu önümüzdeki hafta çözecek. Deniz Atalay’ın eski görevinde devam etme kararının çıkması halinde, siyah - beyazlı yönetici ilk olarak Kayserisporlu Sefa için görüşmeleri sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Aston Villa'dan 55 milyon euro'ya transfer hazırlığı!

Chiellini Kenan Yıldız'ın son durumunu açıkladı!

Leverkusen'den Beşiktaş yorumu: "Kolay maç olmayacak"

Marsilya'dan Beşiktaş'a övgü!

Barcelona, La Liga'ya çok iyi başladı

Chelsea, Lig Kupası'nda tur atladı

Chelsea, Emiliano Martinez'i kadrosuna katıyor

Aston Villa, Leon Goretzka'yı açıkladı

Real Madrid'de orta saha adayı Manu Kone

Omar Marmoush'tan 70 milyon euro'luk transfer

Max Eberl: "Sacha Boey ile yollarımızı ayırmak istiyoruz"
En çok yorumlanan haberler















