
Beşiktaş yönetimi, durdu durdu ve sonunda turnayı tam gözünden vurdu...
Siyah-beyazlılar, Manuel Fernandes'in ayrılmasından sonra takımın orta sahasını emanet edecekleri 'lider' vasıflı bir oyuncuyu renklerine katmak için büyük uğraş veriyordu. Sonunda beklentiler gerçeğe dönüştü ve Kosta Rika Milli Takımı'nın da formasını giyen ve ekibin 'en önemli yıldızı' olarak gösterilen kaptan Bryan Ruiz ile prensipte anlaşmaya varıldı.
İngiliz temsilcisi Fulham'ın malı olan 29 yaşındaki tecrübeli oyuncu, sağ kanat ve özellikle forvet arkasında sergilediği başarılı futbolla ön plana çıkıyor.
YÖNETİME 'EVET' YANITI VERDİ
Oynadığı takımlarda 'lider' özellikleriyle dikkatleri üzerine toplayan Bryan Ruiz, özellikle araya girişleri ve yaptığı akıl dışı paslar nedeniyle ülkesi Kosta Rika'da 'Çakal Ruiz' lakabıyla tanınıyor.
Tecrübeli futbolcunun, Beşiktaş'a prensipte "Evet" dediği ve el sıkıştığı, Dünya Kupası sonrası siyah-beyazlı yöneticilerle bir araya gelerek, transferin bitirileceği vurgulandı
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Milan, Adrien Rabiot için devrede!

Adam Buksa, Udinese'de!

Bayer Leverkusen, Lucas Vazquez'i açıkladı!

Vitor Pereira'dan 30 milyon euroluk transfer

Borussia Dortmund, Niko Kovac ile 1 yıl daha uzattı!

Borussia Dortmund, Carney Chukwuemeka'yı açıkladı

Lucas Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı
