Bu haberi yazdır
Yenemezsek Çete yok
Beşiktaşımızın Süper Final'in son haftasında Trabzonspor'u devirememesi durumunda kulübümüz ciddi bir sorun ile karşı karşıya kalacak.  
Kaynak : Milliyet
Yenemezsek Çete yok

Beşiktaş, Trabzonspor'u yenemezse Avrupa için 20 Mayıs'ta Play-Off oynamak zorunda kalacak. Ancak 16 Mayıs'ta Portekiz Milli Takımı'na katılacak olan Q7, Almeida ve Fernandes, bu maçta görev almayacak.

Deplasmanda Galatasaray ile berabere kalıp, Trabzonspor'un da kendi evinde Fenerbahçe'ye yenilmesiyle üçüncülük şansını son haftaya taşıyan Beşiktaş, Karadeniz ekibini yenememesi durumunda çok büyük bir problemle karşı karşıya kalacak. Siyah-beyazlı takım, Süper Final'i dördüncü bitirerek, UEFA Avrupa Ligi Grubu'nu birinci bitiren takımla Play-Off oynaması durumunda Ricardo Quaresma, Hugo Almeida ve Manuel Fernandes'e bu karşılaşmada görev veremeyecek.

Portekiz çetesinin üç üyesi, 16 Mayıs'ta Lizbon'daki milli takım kampına katılacak olması nedeniyle, 20 Mayıs'taki muhtemel bir play off maçında forma giyemeyecek. Bütün bu sıkıntılarla yüzleşmemek için Trabzonspor'u yenmekten başka çaresi olmayan Beşiktaş'ın, bu üç oyuncu için Portekiz Futbol Federasyonu'ndan dört gün daha izin almasının çok zor olduğu bildirildi. Daha önce de, milli takıma davet edilen Quaresma'nın, Gaziantepspor deplasmanından gece yarısı operasyonuyla ülkesine götürülmesini hatırlayan Beşiktaş Yönetimi, olası bir aksilikte yine de Portekizli yetkililerle görüşecek.

Bu kâbusu yaşamak istemeyen Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu da, Quaresma, Fernandes ve Almeida ile özel olarak görüşecek ve Trabzonspor maçını kazanmaları için ellerinden geleni yapmalarını isteyecek. Portekizliler bu maçı kazanmaları halinde ise milli takım kampları öncesinde dört günlük tatil yapabilme şansı da elde edecek.

 

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler