Beşiktaş'ın süper golcüsü Vincent Aboubakar'ın Vodafone Park'ta 1-1 sonuçlanan Fenerbahçe derbisinden sonra soyunma odasında arkadaşlarından özür dilediği ortaya çıktı.
Kamerunlu yıldızın arkadaşlarına, "Derbide çok önemli gol fırsatlarını kaçırdım. Belki daha farklı kazanacağımız maçta puan kaybettik. Tüm takımdan özür diliyorum. Daha çok çalışarak bunu telafi edeceğim. Bu kaybı telafi edeceğiz" dediği öğrenildi.
ALTAY BAYINDIR'I GEÇEMEDİ
Rakip kaleye gönderdiği 5 şutun 4'ünde isabet bulan tecrübeli futbolcu, özellikle ikinci yarının son bölümünde eline geçen fırsatları iyi değerlendiremedi. Fenerbahçe file bekçisi Altay Bayındır'ın sezonun en iyi performanslarından birini sergilemesi sonrasında mücadeleyi gol atamadan tamamlayan 29 yaşındaki futbolcu, 31. hafta sonunda 15 golde kaldı.
Bu sezon krallık yarışında da iddialı konumda
bulunan Aboubakar, bu alanda Hataysporlu Aaron Boupendza'nın 3 sayı gerisinde ikinci sırada yer alıyor.
A MİLLİ TAKIM KADROSUNU SEN KUR, PAYLAŞ!


Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!

Senne Lammens: "Plana ikna olunmazsa frekans uymaz"

Newcastle'a büyük UEFA cezası kapıda!

Tottenham'da De Zerbi dönemi yakın!

Romelu Lukaku kadro dışı kalabilir!

Nicolo Zaniolo'ya dev talip

Manchester United'da Maguire'ye yeni sözleşme!

Marc Cucurella'dan Chelsea'ye transfer eleştirisi!

















