Bu haberi yazdır
Beşiktaş'ta Orkun Kökçü gelişmesi! Derbide var mı?
Hoffenheim maçında sakatlanarak oyundan çıkan Orkun Kökçü'nün ciddi bir sorununun bulunmadığı ve Trabzonspor karşısında sahada olmasının beklendiği belirtildi.  
Beşiktaş'ta Orkun Kökçü gelişmesi! Derbide var mı?
Fotoğraf : AA

Beşiktaş'ta dün oynanan Hoffenheim karşılaşmasında sakatlık yaşayan ve ikinci yarıda yerini Fabio Miretti'ye bırakan Orkun Kökçü'nün sağlık durumuyla ilgili gelişme yaşandı.

A Spor'un haberine göre, milli futbolcunun bileğinde darbeye bağlı morarma tespit edildi. Ciddi bir durumu bulunmayan kaptanın, pazartesi günü oynanacak Trabzonspor maçında yeniden sahada olması bekleniyor.

ITALIANO NE DEMİŞTİ?

Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, karşılaşmanın ardından Orkun'un durumuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Orkun'un ayağında küçük bir acı var. Ayağını yere basınca kendini kötü hissetti, biz de risk almak istemedik. Onunla konuştum, çok da büyük bir şey olmadığını söylüyor. Umarım çok büyük bir sıkıntısı yoktur."

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Facebook Page Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler