Beşiktaşımızın başarılı futbolcularından Veli Kavlak’ın menajeri açıklamalarda bulundu ve oyuncuyla ilgilenen bir çok kulüp olduğunu söyledi. Avusturya basınına konuşan Max Hagmayr, bir çok dev ekibin Kavlak ile ilgilendiğini belirterek, “İtalya Serie A ve Almanya Bundesliga’dan Veli Kavlak’ı isteyen kulüpler var” dedi.
İsmini vermediği bu ekiplerin ilgilerini siyah beyazlılarımıza ilettiğini dile getiren Hagmayr, “Beşiktaş’a da bu konuyu ilettim. Ancak onlar gelen her teklifi geri çevirdiler. Her yeni teklif geldiğinde aynı şeyi söylediler ve Veli’nin satılık olmadığını dile getirdiler” diye konuştu.
Slaven Bilic’in Veli’den çok mutlu olduğunu ve gelecek sezonun planları içine aldığını belirten oyuncunun menajeri, kulübümüzün Veli'yi bırakmama durumu karşısında yapacakları bir şey olmadığını ifade etti.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Albert Riera'dan Bundesliga tepkisi!

Curtis Jones için 25 milyon euro'ya ret!

Manchester United'da Sesko kararı!

Tottenham'da veda kararı: Lucas Bergvall

Napoli'ye Luiz Henrique için transfer yanıtı!

Arsenal'den Morgan Rogers için 10 milyon euro

Newcastle United'dan Woltemade'ye veda planı!

Gareth Bale'den Jose Mourinho açıklaması

Liverpool'dan Diomande için yeni hamle!

8 yıllık hasret bitti: Malaga yeniden LaLiga'da

















