Veda maçından ceza
İnönü Stadı'ndaki son maçta taraftarların neden olduğu olayları dolayısıyla Beşiktaş PFDK'ya sevkedildi.
Kaynak : Milliyet
Beşiktaş, İnönü Stadı’ndaki son maçı olan Gençlerbirliği karşılaşmasında taraftarların neden olduğu saha olayları ve kötü tezahürat nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.
Maç içerisinde siyah-beyazlı tribünlerin federasyon ve hakeme yönelik kötü tezahüratı, temsilciler Yüksel Gürüz ve Levent Kalkan tarafından rapor edilen siyah-beyazlı kulübe, söz konusu eylemlerinin sezon içerisindeki tekrarları da göz önüne alınarak seyircisiz oynama ve ağır para cezası gelebileceği kaydedildi.
Maçın bitiminden sonra binlerce siyah-beyazlı taraftarın sahaya inmesi ise raporlarda yer almasına karşın, statta oynanan son maç olması nedeniyle farklı bir ceza gerektirecek nitelikte olmadığı görüşle disiplin dosyasında yer almadı.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

İspanya Süper Kupa'nın organizasyon toplantısı Riva'da yapıldı

İngiltere Premier Lig'de transfer rekoru kırıldı

Jose Mourinho'dan Arda Güler kararı!

Juventus, Pape Matar Sarr transferini açıkladı!

Moussa Diaby, Leverkusen'e döndü!

Aston Villa'da Konsa'nın yeri doldu

Chelsea'den 47 milyon euro'ya transfer

Hamburg, Fabio Vieira'nın bonservisini aldı!

Fulham'dan Sacha Boey hamlesi

Hull City'den 17 milyon euroluk transfer

Everton yeni golcüsünü buldu: 50 milyon Euro
En çok yorumlanan haberler














