Bu haberi yazdır
Ve Fernandes'de mutlu son
Beşiktaş'ımızda durumu merak edilen ve Samet Aybaba'nın takımda kalmasını mutlaka istediği isimlerden biri olan Manuel Fernandes İstanbul'a geldi.  
Ve Fernandes'de mutlu son

Beşiktaş teknik heyetinin yeni sezon öncesi takımda kalması yönünde karar verdiği Manuel Fernandes, bu akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

Portekizli oyuncu yarın sabah Siyah-beyazlı takım ile 20 gün sürecek yurtdışı hazırlık kampı için Avusturya'ya gelecek.

Fernandes'in dışında yabancı oyunculardan sadece Hilbert'in katılacağı kamp kadrosunda 30 futbolcu yer alacak.

Siyah-beyazlı takım, yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'nın Bad Kleinkirchheim bölgesinde günde çift antrenmanla 18 Temmuz'a kadar sürdürecek. Siyah-beyazlı takım daha sonra yine Avusturya'nın Seefeld bölgesinde 25 Temmuz'a kadar konaklayacak.

Siyah-beyazlılar, Perşembe günü sabah saat 11.00'de özel bir uçakla Avusturya'ya hareket edecek ve ilk antrenmanını TSİ 19.30'da yapacak.

Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Bizi Takip Edin
Karakartal Twitter Karakartal Facebook Page Karakartal RSS Karakartal İphone Karakartal Mobil
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL
En çok yorumlanan haberler