Akşam gazetesinin bugünkü nüshasında İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin beyanatı gibi gösterilerek yayınlanan, “Fenerbahçe’nin şampiyon olduğu sene oynanan ve 4-2 Fenerbahçe’nin galibiyetiyle biten maçta kırmızı kart gören Ferrari’nin maçı sattığını ben de duydum. Ama iş işten geçti. Bir şey yapamayız...” şeklindeki ifadeler, bütünüyle uydurma ve iki dost camiayı karşı karşıya getirme amaçlı bir yayındır.
Söz konusu gazetenin alıntı yaptığı Tv programında İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin röportajı yapan kişinin ısrarlı ve yönlendirme amaçlı soruları karşısında verdiği yanıt kelimesi kelimesine şu şekildedir: “Söylenti olarak duyuyorum. Ama bunlar o gün konuşulmalıydı. Bugün onlar için çok geç artık. Zaman çok geçmiş. Hiçbir şey ifade edeceğini düşünmüyorum.”
Açıkça görüldüğü gibi İkinci Başkanımız Ahmet Nur Çebi’nin ifadelerinde dost Fenerbahçe Kulübü’nün de, eski futbolcumuz Ferrari’nin de hiç bir şekilde isimleri dahi geçmemektedir.
Fenerbahçe Kulübü ile aramızdaki rekabet ve dostluk yüzyılı aşkın bir süredir hiç bir zaman eksilmeden saygı ve sevgi çerçevesinde yaşanmaktadır. Beşiktaşlılık ilke ve öğretilerinden asla taviz vermeyen Yönetim Kurulumuz'un sadece Fenerbahçe camiasına değil, rekabet ettiği herhangi bir camiaya karşı bu tarz suçlamalarda bulunması düşünülemez.
Dost camiaları karşı karşıya getirme ve karalama amaçlı bu tarz gazeticilik anlayışını şiddetle kınadığımızı belirtir, kamuoyunun bilgilerine sunarız.
BEŞİKTAŞ JK
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Valverde'den geleceği için flaş itiraf!

Torino'da Emirhan İlkhan'a yeni sözleşme

Flamengo, Dybala için devreye girdi!

Christian Kofane için 100 milyon euro

Chelsea'de Enzo Fernandez krizi!

Mario Götze, Frankfurt ile sözleşme uzattı!
Kenan Yıldız, Serie A'da mart ayının yükselen yıldızı seçildi

Newcastle United'dan Eddie Howe açıklaması!

Tottenham, Roberto De Zerbi'yi duyurdu!

Alessandro Nesta, Premier Lig'e gidiyor!


















