
Geçtiğimiz cuma günü İsviçre’nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde ifade veren Beşiktaş’ta gözler bugün çıkması gereken karara çevrildi. Süreçle ilgili BUGÜN’e konuşan Siyah- Beyazlıların başkanı Fikret Orman temkinli ifadeler kullandı. Taraftarı hayal kırıklığına uğratmamak amacıyla umut dağıtan adam pozisyonunda olmak istemediğini belirten Orman, “Ancak kulübümüz ve arkadaşlarımız adına ceza almayacağımız konusunda umutluyum.
Çünkü gerekli savunmayı yaptık, donelerimizin, argümanlarımızın çok iyi olduğuna inanıyorum. Yarın (bugün) öğleden sonra her şey ortaya çıkacak. Ben karamsar değilim ama temkinli de davranmak gerektiğine inanıyorum. İyimser bir izlenimle Türkiye’ye döndük” diye konuştu.
UÇAK KAÇMIYOR Kİ
Teknik direktör arayışlarına da değinen Fikret Orman, “UEFA’dan çıkacak karara bağlı hoca tercimiz. Önce bir karar çıksın, gerekli anlaşmayı yaparız. Bu konuda ‘Sezon açılıyor, geç kaldılar’ şeklinde eleştiriler var ama ben bunlara katılmıyorum. Hocamız olmasa da zaten biz sezon planlamamızı yapıyoruz. Uçak kaçmıyor ki geç kaldık diyelim. Önümüzdeki hafta sonuna kadar bu iş netleşmiş olur” dedi.
BOMBALAR
BU HAFTA
Beşiktaş’ta ikinci kez başkanlığa seçilen Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri bugün mazbatalarını alacak.
Akaretler’deki kulüp binasında 11.00’de düzenlenecek törende ayrıca Denetleme Kurulu, Disiplin Kurulu ile Seçme ve Sicil Kurulu’na seçilenlere de
mazbataları verilecek. Bu arada yönetimin mazbata töreninin ardından transferde gaza basacağı ve hafta içi bir ya da iki futbolcunun kadroya
katılabileceği belirtildi.

Manchester United'ta temizlik, 5 veda kapıda!

Jonathan David, Juventus'ta!

Brighton'dan De Cuyper hamlesi!

Thomas Partey'e 6 cinsel saldırı suçu!

Roma'dan Gasperini'ye 100 milyon Euro'luk transfer bütçesi!

Acun Ilıcalı yönetimindeki Hull City, karara itiraz edecek!

Milan, Torino'dan Samuele Ricci'yi kadrosuna kattı

Hull City'ye transfer yasağı: Mali sıkıntılar gündemde

Liverpool'dan Diogo Jota'ya veda: 20 numaralı forma emekli edildi

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak
