Türkiye'ye gelmedi, o takıma imza attı
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın yıldız futbolcusu Nani, Sporting Lizbon'a kiralık olarak gönderildi.
Kaynak : Karakartal Dış Haberler
İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'ın yıldız futbolcusu Nani, Sporting Lizbon'a kiralık olarak gönderildi.
2007 yılında Sporting'den transfer edilen ve adı bir dönem Beşiktaş ile de geçen Portekizli futbolcu, Manchester United'da son yıllarda takımın istenmeyen adamı haline gelince eski takımına geri döndü.
Sporting Lizbon'un resmen duyurduğu anlaşmada Arjantinli Marcos Rojo'nun da Manchester United'a gönderildiği ve resmi imzaların yarın atılacağı ifade edildi.
27 yaşındaki Nani'nin Manchester United ile yeni sözleşme imzalamasına rağmen teknik direktör Louis van Gaal'in gözüne girememesi nedeniyle takımdan gönderildiği öğrenildi.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayınEn çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Eski İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales'e yumurtalı saldırı

Manchester United'da iki veda kararı: Altay ve Onana!

Laporta: "Messi'nin geri dönüşü gerçekçi değil!"

Akanji'den geleceği için mesaj

Ole Gunnar Solskjaer'den Scott McTominay itirafı!

Nihat Özdemir: "Messi'ye kapıyı açardım"

Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması: "Biz farklıyız"

Mainz 05, eski futbolcusu El Ghazi'ye açtığı temyiz davasını kaybetti

Hakan Çalhanoğlu, Inter'de ekim ayının futbolcusu seçildi

Wolverhampton'da Rob Edwards dönemi

Barcelona'da Lewandowski yerine Harry Kane planı
En çok yorumlanan haberler



















