UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın bulunduğu C Grubu'nda 4. hafta mücadelesinde Tottenham deplasmanda Asteras ile karşı karşıya geldi. Theodoros Kolokotronis Stadı'nda oynanan karşılaşmayı İngilizler 2-1'lik skorla kazandı.
Mücadele boyunca oyunun tek hakimi olan Tottenham'a galibiyeti getiren goller 36. dakikada penaltıdan Andros Townsend ve 42. dakikada Harry Kane'den geldi. Asteras'ın tek sayısını ise 9. dakikada Jeranimo Barrales penaltıdan kaydetti. Öte yandan Tottenham'da Fazio, 89. dakikadaki penaltı pozisyonunda gördüğü kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.
Bu skorun ardından Tottenham puanını 8 yaptı ve grupta 2. sıraya yerleşti. Asteras ise 4 puanla 3. basamakta kaldı. C Grubu'nun 5. haftasında Tottenham evinde Partizan ile karşı karşıya gelecekken, Asteras ise evinde temsilcimiz Beşiktaş'ı konuk edecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Di Maria'dan Van Gaal itirafı: "Her şey orada bitti"

Lukaku: "Napoli'den ayrılmak istemiyorum"

Rafael Leao'dan veda gibi açıklama!

Real Madrid'de Antonio Rüdiger için karar!

Sergej Jakirovic: "Özür dilerim başarısız olduk"

Milan'da koltuğa Iraola oturuyor!

Wolfsburg, Bundesliga'ya veda etti!

Salih Özcan, Borussia Dortmund'dan resmen ayrıldı

Lille'de Bruno Genesio dönemi sona erdi!

Milan'da Massimiliano Allegri dönemi sona erdi!
























