
Beşiktaş'ın, Rusya'nın Rubin Kazan ekibinden kiralık olarak transfer ettiği milli futbolcu Gökhan Töre, siyah-beyazlı takımın başarısı için elinden geleni yapacağını söyledi.
Fulya Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçen Gökhan Töre, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş'ın uzun süredir kendisiyle ilgilendiğini dile getirerek, "Ben de zaten Beşiktaş taraftarlarını çok seviyorum. Türkiye'nin en iyi taraftarı Beşiktaş'ta. İnşallah hem Beşiktaş hem de benim için hayırlı olur. Beşiktaş için elimden geleni yapacağım. Takım arkadaşlarımla birlikte iyi yerlere gelmeye çalışacağız" diye konuştu.
Milli futbolcu, kendisiyle ilgili beklentilerin farkında olduğunu dile getirerek, "Hazırlık kampında formumu yakalamaya çalışacağım. Formumu yakaladıktan sonra beklentilere cevap vereceğim. İyi bir takımız var. Bu sezon her şeyin iyi olacağına inanıyorum" diye konuştu.
Gökhan Töre, sağlık kontrolleri kapsamında yapılan çeşitli tetkiklerin ardından efor testinden geçti.
VİDEOYU İZLEMEK İÇİN PLAY TUŞUNA BASIN

Monaco, Lyon'u iki golle mağlup etti

Sörloth, 4 dakikada hat-trick yaptı, La Liga rekorunu kırdı!

Bayern Münih'de Thomas Müller, taraftarına galibiyet ile veda etti!

Celta Vigo, evinde Sevilla'yı geçti!

Werder Bremen - Leipzig maçında gol sesi çıkmadı

Bundesliga'da küme düşen ikinci takım: Holstein Kiel

Arsenal'de Trossard'a yeni sözleşme

Flick: "Szczesny'nin kalmasını istiyorum"

Bellingham için ameliyat ihtimali!

Paul Scholes: "Finalde favori Manchester United"
