
Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında, 9 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Kayserispor ile yapacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından sürdürdü.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular açma germe ve istasyon hareketlerinin ardından top kapma ve saklama çalışması yaptı. Kanatlardan yapılan orta ve şut çalışmasıyla devam eden antrenman, yarım sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı. Maç sırasında Bilic, oyunu zaman zaman durdurarak futbolculara uyarılarda bulundu.
Siyah beyazlılarda kaleci Tolga Zengin sırt, Serdar Kurtuluş da dizindeki ağrı nedeniyle tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı.
Sakatlıkları bulunan Mustafa Pektemek, Muhammed Demirci ile belinde ağrısı olan Pedro Franco antrenmana katılmadı.
Beşiktaş, Kayserispor maçı hazırlıklarını 7 Kasım Perşembe günü yapacağı antrenmanla sürdürecek.
Karakartal mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Lucaz Vazquez, Leverkusen yolunda!

Getafe, Sevilla'yı deplasmanda devirdi!

Athletic Bilbao, 3 puanı tek golle aldı!

Bayern Münih'ten Kim Min Jae kararı

Nicolas Jackson Bayern Münih'e doğru!

Arsenal'e Bukayo Saka'dan kötü haber!

Ciro Immobile, 2 ay yok!

Marsilya'da gündem Emerson Palmieri

Eljif Elmas, sadece Napoli'yi istiyor!

Rodrygo'nun geleceği belirsizliğini koruyor
